“Omdat financieel advies begint met vertrouwen”

OVER THUIS

Bij THUIS in hypotheken gaan we niet over één nacht ijs. Geloven we niet in quick wins, maar in langdurige relaties met wederzijds respect en vertrouwen. Of dat nu gaat om beleggingen, hypotheken, levensverzekeringen of woonlastenverzekeringen. Met oprechte interesse in je persoonlijke situatie en je toekomstplannen. Met actuele kennis, ruime ervaring en een eerlijk, onafhankelijk en toekomstbestendig advies. We vinden het namelijk belangrijk dat je weloverwogen keuzes kunt maken en vooraf precies weet waar je voor tekent.

 

Kom gerust eens binnenlopen
aan de Hoofdstraat 3-B in Best

Het team

Mijn naam is Alexander van den Heuvel. Geboren en getogen in Best. Trotse vader van twee geweldige kinderen en getrouwd met Marcia. Sociaal betrokken en sportief ingesteld. Met ruim 20 jaar ervaring in de branche heb ik in 2017 de stap gezet naar zelfstandigheid. Ik vind het prettig om te helpen bij het maken van de juiste keuzes op financieel gebied. Gewoon omdat ik weet hoe belangrijk financiële rust is. En om hiermee het verschil te maken met de grote organisaties waar ik in het verleden gewerkt heb. Op mijn manier: persoonlijk en met aandacht voor jouw situatie.

Benieuwd of THUIS in hypotheken ook iets voor jou kan betekenen? Bel of mail me en ik maak graag kennis!

Missie

THUIS in hypotheken wil starters, doorstromers en ondernemers inzicht geven in en helpen bij het nemen van de juiste financiële beslissingen. Onafhankelijk, eerlijk en realistisch. Om ervoor te zorgen dat keuzes van nu, ook later nog verantwoord zijn.

Visie

Financieel advies is voor velen geen alledaagse kost. En dat terwijl er juist veel speelt op dat gebied. Verschuivingen op de woningmarkt, de renteaftrek, stijgende (huizen)prijzen, aflossingsblij en de startersproblematiek. Maar ook ontwikkelingen op het gebied van pensioenen, schenken, erfrecht en ondernemersrecht. Zaken die direct of indirect iedereen raken. Maar die helaas vaak ook complex zijn, met tal van voorwaarden, kleine lettertjes en ingewikkelde berekeningen.

THUIS in hypotheken is ervan overtuigd dat het makkelijker kan. Gelooft dat financiële zaken echt wel inzichtelijk te krijgen zijn, als je er maar de tijd voor neemt. In begrijpelijke taal, transparant en zonder addertjes onder het gras. Op basis van wederzijds vertrouwen en rekening houdend met je wensen en doelstellingen, zowel op korte als lange termijn. Zo krijg je niet alleen inzicht in je financiële situatie, maar ben je ook zeker van een stevig fundament voor de toekomst.

Wij zijn thuis in:

 • Hypotheken
 • Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen (AOV)
 • Werkloosheidsverzekeringen
 • Pensioenen
 • Overlijdensrisicoverzekeringen
 • Lijfrentes
 • Sparen
 • Lenen
 • Beleggen
 • Uitvaartverzekeringen
 • Schadeverzekeringen

Een keer van gedachten wisselen?

Bel 0499 743 010
voor een kop koffie
en een goed gesprek

 

Kom gerust eens binnenlopen

aan de Hoofdstraat 3-B in Best

 

Hoofdstraat 3-B in Best

Waarom kiezen voor THUIS?

Snel schakelen

Snel schakelen Wij begrijpen dat je soms niet tot morgen kunt wachten met een vraag over je financiële situatie. Daarom zijn we alle dagen van de week in de buurt en goed bereikbaar. En als het echt belangrijk is, zelfs ’s avonds en in het weekend.

Persoonlijke aanpak

Persoonlijke aanpak Bijna niets is zo persoonlijk als je financiële situatie. Dan wil je toch niet als nummer gezien worden, maar de aandacht krijgen die je verdient? Dat is wat we doen. Onszelf inleven in jouw situatie en je toekomstplannen. Om op basis daarvan een persoonlijk en passend advies te geven.

In de buurt

In de buurt Wil je een hypotheek afsluiten, (de vorm) wijzigen of misschien oversluiten naar één met een lagere rente en betere voorwaarden? Of ben je op zoek naar een ander financieel advies? Loop dan gerust eens binnen op ons kantoor aan de Hoofdstraat 3-B in Best. Dan kunnen we kennismaken en kijken of het klikt.

Toekomstgericht advies

Toekomstgericht advies Mensen en situaties veranderen in rap tempo. En het is belangrijk om daar nu al rekening mee te houden. THUIS in hypotheken kijkt dan ook graag samen met je vooruit. We beloven je geen gouden bergen, maar geven je een realistisch advies waar je ook later mee vooruit kunt.

Heldere taal

Heldere taal In de financiële wereld vliegen de vaktermen en regels je om de oren. THUIS in hypotheken vermijdt die het liefst en houdt het begrijpelijk. Gewoon omdat we vinden dat je bij één van de belangrijkste beslissingen in je leven, ook echt moet weten waar je voor tekent en wat de gevolgen hiervan zijn.

Onafhankelijk advies

Onafhankelijk advies THUIS in hypotheken werkt samen met vrijwel alle banken in Nederland. Zo kunnen we appels met appels vergelijken. En per risico en situatie op zoek gaan naar de aanbieder met de beste prijs-kwaliteitsverhouding of de meest gunstige voorwaarden.