Waarom kiezen voor THUIS?

Snel schakelen

Snel schakelen Wij begrijpen dat je soms niet tot morgen kunt wachten met een vraag over je financiële situatie. Daarom zijn we alle dagen van de week in de buurt en goed bereikbaar. En als het echt belangrijk is, zelfs ’s avonds en in het weekend.

Persoonlijke aanpak

Persoonlijke aanpak Bijna niets is zo persoonlijk als je financiële situatie. Dan wil je toch niet als nummer gezien worden, maar de aandacht krijgen die je verdient? Dat is wat we doen. Onszelf inleven in jouw situatie en je toekomstplannen. Om op basis daarvan een persoonlijk en passend advies te geven.

In de buurt

In de buurt Wil je een hypotheek afsluiten, (de vorm) wijzigen of misschien oversluiten naar één met een lagere rente en betere voorwaarden? Of ben je op zoek naar een ander financieel advies? Loop dan gerust eens binnen op ons kantoor aan de Hoofdstraat 3-B in Best. Dan kunnen we kennismaken en kijken of het klikt.

Toekomstgericht advies

Toekomstgericht advies Mensen en situaties veranderen in rap tempo. En het is belangrijk om daar nu al rekening mee te houden. THUIS in hypotheken kijkt dan ook graag samen met je vooruit. We beloven je geen gouden bergen, maar geven je een realistisch advies waar je ook later mee vooruit kunt.

Heldere taal

Heldere taal In de financiële wereld vliegen de vaktermen en regels je om de oren. THUIS in hypotheken vermijdt die het liefst en houdt het begrijpelijk. Gewoon omdat we vinden dat je bij één van de belangrijkste beslissingen in je leven, ook echt moet weten waar je voor tekent en wat de gevolgen hiervan zijn.

Onafhankelijk advies

Onafhankelijk advies THUIS in hypotheken werkt samen met vrijwel alle banken in Nederland. Zo kunnen we appels met appels vergelijken. En per risico en situatie op zoek gaan naar de aanbieder met de beste prijs-kwaliteitsverhouding of de meest gunstige voorwaarden.