“Gewoon omdat we weten wat ook op lange termijn beter voor je is”

HOE WE WERKEN

THUIS in hypotheken werkt eerlijk, transparant en laagdrempelig. We spreken duidelijke taal, doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Geven antwoord op vragen die je niet stelt en vertellen je soms ook dingen die je misschien liever niet wilt horen. Dat alles volgens een heldere en duidelijke werkwijze in 5 stappen:

Stap 1: Een goed gesprek

Onze eerste kennismaking begint met een goed gesprek bij ons op kantoor. Jij laat ons weten wat je van ons verwacht en wat je nodig hebt. Wij leggen op onze beurt in gewone mensentaal uit hoe we werken en wat globaal de mogelijkheden zijn. Pas als er een goede basis is gelegd, gaan we verder de diepte in.

Stap 2: Inzicht in je situatie

Om goede financiële beslissingen te kunnen nemen, is inzicht in je financiële zaken een must. Iedere situatie is immers anders. En de toekomst blijft onzeker. We maken daarom een uitgebreide scan van je financiële leven en netto inkomstenstroom in verschillende situaties. Van je huidige situatie tot inkomsten bij arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, pensioen en overlijden. Zo dek je mogelijke risico’s optimaal af en weet je waar je aan toe bent.

Stap 3: Richting bepalen

Als helder is waar je staat, kunnen we een financieel advies uitbrengen. Je financiële situatie, je wensen en je doelstellingen staan daarbij centraal. Om op basis daarvan de mogelijke (verzekerings)oplossingen te bespreken en deze vervolgens tegen elkaar af te wegen. Zo zie je in een oogopslag welke keuzes je hebt, welke richting voor jouw persoonlijke situatie het beste is en wat daartoe nog moet gebeuren.

Stap 4: Zoeken naar de juiste aanbieder

THUIS in hypotheken werkt samen met ruim 50 verschillende erkende en gerenommeerde aanbieders. Ieder met zijn eigen voor- en nadelen en eigen voorwaarden. In deze fase gaan we die naast elkaar leggen. En selecteren we de producten die het beste bij je situatie passen; nu, maar ook op de lange termijn. Dat vertaalt zich uiteindelijk in een aantal vergelijkingen, die we gezamenlijk bespreken.

Stap 5: Online inzicht en actualisatie

Onze diensten stoppen niet bij het zetten van je handtekening. De markt verandert immers in recordtempo en ook je situatie kan veranderen. Daarom gaan we graag na één of twee jaar nog eens met elkaar om de tafel zitten om te kijken of de huidige producten nog wel voldoen en of het misschien nog gunstiger of goedkoper kan. Ook bieden we je 24/7 actueel en realtime inzicht in je financiële situatie, zodat je altijd weet hoe je ervoor staat. Wel zo helder.

Wij zijn thuis in:

 • Hypotheken
 • Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen (AOV)
 • Werkloosheidsverzekeringen
 • Pensioenen
 • Overlijdensrisicoverzekeringen
 • Lijfrentes
 • Sparen
 • Lenen
 • Beleggen
 • Uitvaartverzekeringen
 • Schadeverzekeringen

Een keer van gedachten wisselen?

Bel 0499 743 010
voor een kop koffie
en een goed gesprek

Waarom kiezen voor THUIS?

Snel schakelen

Snel schakelen Wij begrijpen dat je soms niet tot morgen kunt wachten met een vraag over je financiële situatie. Daarom zijn we alle dagen van de week in de buurt en goed bereikbaar. En als het echt belangrijk is, zelfs ’s avonds en in het weekend.

Persoonlijke aanpak

Persoonlijke aanpak Bijna niets is zo persoonlijk als je financiële situatie. Dan wil je toch niet als nummer gezien worden, maar de aandacht krijgen die je verdient? Dat is wat we doen. Onszelf inleven in jouw situatie en je toekomstplannen. Om op basis daarvan een persoonlijk en passend advies te geven.

In de buurt

In de buurt Wil je een hypotheek afsluiten, (de vorm) wijzigen of misschien oversluiten naar één met een lagere rente en betere voorwaarden? Of ben je op zoek naar een ander financieel advies? Loop dan gerust eens binnen op ons kantoor aan de Hoofdstraat 3-B in Best. Dan kunnen we kennismaken en kijken of het klikt.

Toekomstgericht advies

Toekomstgericht advies Mensen en situaties veranderen in rap tempo. En het is belangrijk om daar nu al rekening mee te houden. THUIS in hypotheken kijkt dan ook graag samen met je vooruit. We beloven je geen gouden bergen, maar geven je een realistisch advies waar je ook later mee vooruit kunt.

Heldere taal

Heldere taal In de financiële wereld vliegen de vaktermen en regels je om de oren. THUIS in hypotheken vermijdt die het liefst en houdt het begrijpelijk. Gewoon omdat we vinden dat je bij één van de belangrijkste beslissingen in je leven, ook echt moet weten waar je voor tekent en wat de gevolgen hiervan zijn.

Onafhankelijk advies

Onafhankelijk advies THUIS in hypotheken werkt samen met vrijwel alle banken in Nederland. Zo kunnen we appels met appels vergelijken. En per risico en situatie op zoek gaan naar de aanbieder met de beste prijs-kwaliteitsverhouding of de meest gunstige voorwaarden.